Na blagdan Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, 8. prosinca 2015. u našoj kapelici je održan prvi susret zajednice Vojske Bezgrešne. Pozivamo sve članove Vojske Bezgrešne i sve one koji to žele postati da nam se pridruže na susretima svake prve subote u mjesecu (kad su mise u 19 onda u 17:30, a kad su mise u 18 onda u 16:30).

O Vojsci Bezgrešne

Vojska Bezgrešne je katolička marijanska udruga koju je utemeljio poljski franjevac, sv. Maksimilijan Kolbe. Cilj udruge je nastojanje oko obraćenja grešnika, nekatolika i katolika, ljubav prema svim ljudima, neovisno o vjerskim i nacionalnim razlikama, kako bi ih se približilo Bogu. Udruga promiče dobrobit duša dobrim primjerom, molitvom, radom, širenjem knjiga i časopisa o Mariji, širenjem Čudotvorne medaljice.

Više o Vojski Bezgrešne možete saznati na web stranicama:

www.vojska-bezgresne.com

Udruga Vojske Bezgrešne

Svakodnevna molitva članova “Vojske Bezgrešne”:

O Marijo, bez grijeha začeta,
moli za nas koji se tebi utječemo
i za sve one koji se tebi ne utječu,
a naročito za neprijatelje svete Crkve
i za sve one koji su tebi preporučeni.

Tko želi upoznati pokret “Vojska Bezgrešne”, franjevački, marijanski i misionarski pokret koji je osnovao sv. Maksimilijan Kolbe, a cilj mu je obraćenje grešnika, pod zaštitom i posredovanjem Bezgrešne Djevice Marije, te tko želi dobiti Čudotvornu medaljicu, neka se obrati u župni ured.